Секс в Тесла - Tesla

Случаен секс в Tesla изстреля компанията до върха в PornHub

13 май 2019

Създателят на Tesla Илон Мъск със сигурност винаги е мечтал за невероятна популярност на новите си творения, но едва ли е предполагал, че това може да се случи в точно тази насока. Както се казва в такива случаи обаче, не съществува такова нещо като „лоша реклама“. А за какво точно става дума?!

Секс в Тесла - Tesla

Автопилотът на компанията изстреля името на Tesla като… най-търсената дума в портала за секс клипове PornHub, след като млада двойка записа как прави секс зад волана на Model X, докато в същото време използва автопилот на колата.

Младата актриса Тейлър Джаксън си намерила сексуален партньор чрез приложението Tinder и явно още първата среща се е развила с бързи темпове, след като двамата директно се награбили в купето на електромобила.

Секс в Тесла - Tesla

След като видеото набрало такава популярност, момичето се принудило да си смени името в Twitter, но все пак не пропуска да уточни, че именно заради нея Tesla е станала толкова известна в последните месеци. Самият Мъск пък демонстрира чувство за хумор, разбирайки за случилото се – „Автопилотът ни явно има повече приложения, отколкото сме си представяли“…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)