2011 American Music Awards - Arrivals

Селена Гомес обвини Джъстин Бийбър в емоционално насилие

27 януари 2020

27-годишната Селена Гомес се раздели с 25-годишния Джъстин Бийбър преди около две години. Тези отношения бяха най-дългите и трудни в живота на певицата, така че тя продължава да си спомня за този период от време на време в своите интервюта.
По време на неотдавнашното посещение на Селена в Националното обществено радио, тя отново сподели подробности за връзката с Джъстин. Момичето призна, че непрекъснато е било подлагано на емоционално насилие от бившия любовник, но осъзнава това едва след много години.


„Наистина станах жертва на насилие. Това си беше  емоционално насилие. Разбрах това едва когато най-накрая узрях. Не бих искала да прекарвам остатъка от живота си в говорене по темата, но наистина съм горда, че сега станах по-силена от всякога и успях да намеря начин с достойнство да изляза от това положение,
- Селена разказа за трудната връзка с Джъстин.

Гомес също потвърди предложенията на феновете, че основната песен от новия албум Rare, Lose You to Love Me, е посветена на бившия й приятел.
Селена и Джъстин започнаха да се срещат през 2010 г. и накрая се разделиха след осем години – през това време те се сближиха и се разминаваха многократно. В интервютата си Гомес многократно призна, че в бъдеще би искала да избягва подобни токсични отношения.
Сега Селена е сама, но Джъстин достатъчно бързо, след като се раздели с нея, срещна нова любов. Той срещна Хейли Болдуин, през октомври 2018 г. се сгодиха, а година по-късно те проведоха пищно тържество Южна Каролина.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)