Селена Гомес и Франча Райс

Селена Гомес претърпя трансплантация на бъбрек

14 септември 2017

25-годишната холивудска звезда Селена Гомес е крила неприятна новина в продължение на няколко месеца. В началото на лятото, младата актриса се е подложила на спешна операция за трансплантация на бъбрек.

Нейн донор е била близката й приятелка, колежката й Франча Райс. Изживявайки тежките мигове само с най-близките си хора, Селена разкри какво е преживяла едва сега, след като пусна снимка за последователите на профила си в социалната мрежа Инстаграм, на която двете с Франча са в болничните си легла и се държат за ръка.

Селена Гомес и Франча Райс (вляво)

Селена Гомес и Франча Райс (вляво)

 

Иначе до трансплантацията се е стигнало по лекарска препоръка. Както е известно, звездата страда от автоимунното заболяване Лупус, което до такава степен е увредило бъбреците й, че се е наложила операция.

В момента пък Гомес се старае да е изцяло заета с работа и да не мисли много, много по здравословните си проблеми – тя е сред каста на най-новия филм на легендата Уди Алън, който все още чака официалното си заглавие. Знае се обаче, че Селена си партнира в него и с други добре познати на киноманите имена – Джъд Лоу, Лив Шрайбър, Ел Фанинг и др.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)