Celine Dion

Селин Дион спира да пее в името на голямата си любов

15 август 2014

 „Искам да посветя силите и енергията си за оздравяването на съпруга ми, а за да направя това, трябва да отделя нужното време на него и децата ни. Искрено се извинявам на феновете си по цял свят и им благодаря за обичта и подкрепата“, каза в официално изявление, 46-годишната Селин Дион

72-годишният мъж на звездата от години се бори с рака, но напоследък здравословните му проблеми са се влошили доста. През декември миналата година (2013) лекарите отстраниха тумор от гърлото на Рене, а тогава Селин каза в ексклузивно интервю, че семейството ѝ минава през „много труден и стресиращ период“.През март отново състоянието му се влоши и певицата сподели следното: „Той трябва да се фокусира върху по-бързото си оздравяване. Засега успявам да ходя на концерти, но и да прекарвам достатъчно време вкъщи с него и децата. Щастливи сме, че той получава най-добрите грижи от лекарите и благодарим на Бог, че ни помага да минем през всички трудности“.

В последният един месец тя отмени много от концертите си, а сега феновете й от цял свят желаят добър изход от тежката здравословна ситуация, в която се намира съпругът й. Никой не може да се сърди на Селин за отменените концерти и всички изразяват съпричастност с тежката битка на семейството й и с голямата любов на певицата – Рене.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)