Село Хитрино ще получи половината от дарените средства на Благотворителния Коледен Арт Салон

12 декември 2016

В деня на национален траур, когато всички българи скърбим в знак на съпричастност с трагедията в село Хитрино, организаторите на Благотворителния Коледен Арт Салон, който ще се проведе на 20 декември в Резиденция „Анастасия“ – LA KALINKA TRAVELING FAMILY и In LIFE TV се обединихме в решението си да последваме примера на Димитър Барбуков и да дадем своя принос на пострадалите.

Село Хитрино
Макар вече да обявихме, че събраните от събитието средства ще бъдат поделени между Центъра за деца аутисти в София и Дом за сираци, с оглед трагичните събития от последните дни, решихме да пренасочим втората половина от сумата в помощ на пострадалите в село Хитрино – най-вече защото смятаме, че в следващите седмици именно децата там ще са най-нуждаещи се от протегната ръка.

Коледен салон - деца с аутизъм
Това е шанс и за всички наши приятели и гости на Коледния благотворителен базар с книги и произведения на изкуството, арт предмети и коледни сувенири, също да демонстрират своята съпричастност, закупувайки от предоставените за продажба с благотворителна цел предмети и експонати.

Коледен салон

Събитието започва във фоайето на бутиковата резиденция „Анастасия“ в 12:00 часа, като през целия ден всеки желаещ ще може да закупи картини, книги, произведения на изкуството, арт предмети и коледни сувенири, а от 19:00 започва и Благотворителният концерт „Лукас и приятели“, в който ЛУКАС МАСКИЯНО, МАРИАНА ПОПОВА, ИСКРЕН ПЕЦОВ и приятели ще зарадват ценителите на музиката, подарявайки своите гласове в полза на набирането на средства за каузата в името на децата.

Лукас Маскияно и Боряна Петрова

Лукас Маскияно и Боряна Петрова

Организатори на прекрасното арт събитие са LA KALINKA TRAVELING FAMILY и IN LIFE TV, които си подадоха ръка в името на доброто. „Всяко дете мечтае да получи подарък за Коледа. Децата с проблеми и децата, лишени от родителски грижи също пишат писма до добрия старец с надеждата, че техните желания ще се сбъднат. Нека им подарим тази радост“ – казва аржентинеца Лукас Маскиано, който преди няколко месеца заедно със своята приятелка, журналистката Боряна Петрова, стартира своето околосветско пътешествие. По време на своите турнета, авантюристичната двойка е решила да реализира редица инициативи в подкрепа на различни социални каузи. Те са щастливи, че ще направят това и в България, по време на техния престой тук.

Александра Милтенова и Калина Станева, In LIFE TV за набиране на средства на Благотворителния Коледен Арт Салон за деца сираци и деца аутисти

Александра Милтенова и Калина Станева, In LIFE TV за набиране на средства на Благотворителния Коледен Арт Салон.

Целият екип на In LIFE TV се присъедини с удоволствие към благотворителното събитие. Нашите прекрасни момичета Александра Милтенова, Калина Станева, Ася Георгиева и Пепа Попова, както и всеки един от екипа се включи в кампанията. Всеки ден нови и нови приятели и добри хора се включват в инициативата. Нежната половинка на Политическа партия ГЕРБ – Жени ГЕРБ също се присъедини към благотворителната мисия.

Жени ГЕРБ се присъедини към каузата на Благотворителния Коледен Арт Салон

Жени ГЕРБ се присъедини към каузата на Благотворителния Коледен Арт Салон

Към каузата се присъедини и Резиденция Анастасия, като предостави безвъзмездно пространството на луксозното си фоайе за събитието, както и цялостната организация за представяне на щандовете с произведения на изкуството, които ще се продават през целия ден.

Боян - Калина Станева

„Купувайки си коледен подарък от нашия базар, вие ще дарите подарък. Нека да усмихнем повече деца! Добрините нямат цвят, вкус, форма, но се чувстват със сърцето и това няма цена! “ – призовават организаторите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)