Сергей Бубновски

Сергей Бубновски разкрива тайните на дълголетието

05 януари 2019

Доктор Сергей Бубновски разкрива тайните на дълголетието в нова книга, която очакваме да излезе на български език в края на месец януари. Заглавието е „100 години активен живот, или тайните на здравословното дълголетие“. Поредното издание на руския терапевт отново се подготвя от издателска къща „Жануа’98”. Преводът е на Соня Момчилова.

За книгата от издателите:

„За първи път в новата книга на най-известния руски лекар Сергей Михайлович Бубновски – „100 години активен живот, или тайните на здравословното дълголетие“, се разкриват тайните на здравословното и активно дълголетие! Докторът, който някога, след 27 години употреба на патерици, започва нов живот, призовава читателя да погледне по нов начин на системата „Човешки организъм“, не от страната на болестта, а от страната на възможностите, които природата е дала на човека.

Как правилно да възстановяваме организма след заболяване? В какво се крие тайната на дълголетието? Може ли да се живее не само дълго, но и щастливо, като се наслаждаваме на всяка минута пълноценен и здравословен живот?

Ще научите петте основни условия за активно дълголетие, законите за правилно хранене, удължаващи младостта. Запознайте се с комплексите от упражнения, коригиращи здравето при проблеми с кръвното налягане, аритмия, бронхиална астма и ред други недъзи. Ще се научите как да отглеждате здрави деца и как да не погубите собственото си здраве покрай грижите за тежко болните ви близки хора. Примерите на последователите на доктор Бубновски, приведени в книгата, не може да не предизвикат възхищението ви!“

Вижте още: 10 упражнения в леглото по Бубновски

снимка: Бубновский/Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)