Снимка: instagram.com/officialslystallone

Силвестър Сталоун съветва как да влезете във форма

03 април 2019

Американският Силвестър Сталоун, дори и на 72 години прави впечатление, че се намира в добра спортна форма. Как тренира и се храни ще може да научим от неговата книга „Във форма със Слай“, която се появи на книжния пазар тази седмица.

Книгата е написана от актьора, съвместно с Дейвид Хокман. Преводът е на Евелина Пенева. Издава се от „Жануа’98” и включва 316 страници.

Корица на книгата ((Жануа’98, 2019)

Корица на книгата ((Жануа’98, 2019)

За книгата от издателите:

„Във форма със Слай“ е нещо повече от наръчник за фитнес и хранене. Това е провокативен и откровен поглед към изпитанията и триумфите на една от най-известните холивудски звезди.

През цялата си кариера Силвестър Сталоун винаги е обръщал внимание на тялото си и докато е експериментирал с интензивни методи за тренировка за различните филми, се е научил – често по трудния начин – какво работи и какво определено не върши работа.

Неговата цел е с тази книга да помогне на читателите да променят вредните си фитнес навици, да се справят с безразсъдното хранене и да могат да оценят какво представляват дори когато не се чувстват като екшън герои.

Част 1 е история на физиката на Силвестър Сталоун. В нея звездата Роки споделя истории за това как е тормозен като дете и как е намирал утеха и сила във фитнеса, по-късно – за драстичните диети, на които се е подлагал, за смазващите тренировъчни режими и сполучливите или несполучливите такива, по които се е вманиачавал.

Част 2: „Тренировките на Слай“ е частта от книгата, която разглежда подробно и обяснява четири програми за упражнения: Класическа, За напреднали, За жени и Хардкор. Тренировките изискват само три часа седмично (точно колкото Слай отделя обикновено).

Хранителният режим в книгата – Част 3: е наръчникът за хранене на Слай – уникален план за един цял живот на добро хранене.

Част 4 съдържа уроци по вдъхновение – дава възможност на Слай да вдъхнови и насърчи читателите да направят „Във форма със Слай“ част от една дългосрочна картина на здраве, фитнес и добър живот. Тя съдържа съвети за всичко – от спазване на поставените цели и техники за релаксация до уроци, научени от тв сериите „Претендентът“.

Вижте още: Силвестър Сталоун публикува снимка със семейството си

Снимка: instagram.com/officialslystallone

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)