Силвия Кацарова взриви публиката в Сити Марк Арт Център

13 декември 2016

Блестящата Силвия Кацарова взриви публиката в Сити Марк Арт Център по време на бутиковия концерт „Живот като на кино „. „Големият кораб “ на българската поп музика изпрати горещо предколедно послание на своите приятели и почитатели. В уютната и изискана зала тя изпълни част от невероятния си репертоар и поздрави присъстващите с най – новата си песен „Живот като на кино“. Музиката е на Теди Кацарова, текстът е на Ангел Симеонов, а аранжиментът е дело на Росалин Наков.

Неостаряващата звезда, чийто хитове пее публиката от всички възрасти, за пореден път развълнува присъстващите и ин подари най – хубавия коледен подарък – своите изпълнения. Събитието беше своебразна песенна разходка във времето. Емоционалният взрив се превърна в неповторимо изживяване.

In LIFE беше на събитието не само като почитател, но и голям приятел на ненадминатата Силвия Кацарова. Пълен запис на концерта зрителите ще могат да видят в навечерието на Коледа – един от най-хубавите празници в годишния ни календар. За Силвия сцената е олтар. На 10.12.2016 г. тя се раздаде отново за своята публика и още веднъж доказа, че когато нещата се правят от сърце и с голяма душа, те се случват по най-добрия начин.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)