Силвия Кацарова

Силвия Кацарова и Васил Петров ще пеят на Black Sea Lifestyle Awards 2019

15 август 2019

Меценатът на родното изкуство – поетът-колекционер Ангел Симеонов, и неговият Арт комплекс Ане; в Созопол ще бъдат домакини на най-мащабното събитие за Черноморския регион – Black Sea Lifestyle Awards 2019, съобщават организаторите от VIP Communication. Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей.

Титаните на родната сцена – Васил Петров и Силвия Кацарова, ще бъдат част от престижното събитие и ще изпълнят песни, по стихове на мецената. Сцената ще бъде изградена над морето на скалите, между авторските творби на редица майстори на българската скулптура.

МОРСКИ ОСКАРИ 2015 ВСИЧКИ НАГРАДЕНИ

Ангел Симеонов е автор на песните на легендарни музикални звезди, сред които Йорданка Христова, дует Ритон, Орлин Горанов, Маргарита Хранова и много други. В колекцията му са подредени творби на Светлин Рycев, Вежди Рашидов, Николай Янакиев, Гeоpги Божинов-Слона, Димитъp Казaков-Неpон, Генко Генков и други.

По време на церемонията на 30 август на една сцена ще бъдат събрани най-успешните в бизнеса, туризма и културата, допринесли за развитието на родното крайбрежие. Ще бъде представена и социалната кампания на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на отличници, които искат да останат да учат и да работят в България, допълват управляващите съдружници на агенцията Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)