Силиконки и миски на NUDE парти

17 януари 2017

Силиконки, миски и светски личности се събраха снощи за да отпразнуват излизането на първият брой за 2017г на списание NUDE.

TON_1696

Гледката на заскрежена София от 18ят етаж на хотел Хемус, рязко контрастираше с горещите дами и градуса на парти настроението в клуба. Дегустация на вино, кукинг шоу, състезание за приготвяне на коктейли се редуваха с приятна музикална програма. Звездите на NUDE се изявяваха в импровизирани отбори, а публиката подкрепяше своите фаворити. Гери Райчевска, която е дамата от корицата на броя, заедно с Джулиана Гани, спретнаха салата, която самите те нарекоха „салата бомби“, а конкурентките им Лейди България и Miss Top of The World Елизабет Методиева с Велина Узунова Най-харесвана Инстаграм личност – „салата мис“. Нашата Алекс Милтенова, която също е от героите в списанието, с откровенно интервю за живота „Преди и след титлата Мисис България“ взе участие в приготвянето на коктейли. За съжаление нейният отбор загуби надпреварата, но не и доброто си настроение. А като говорим за добро настроение, няма как да не споменем и заразно позитивната Мариана Маринова, която в качеството си на организатор на партито и представител на списанието, блестеше в ефектен тоалет и цяла вечер не спря да забавлява гостите си.

TON_1676 TON_1703 TON_1739

Време е да ви представим и историите, които ще намерите, купувайки си 1ви брой на NUDE за 2017г : певецът Илиан и истината за раздялата със съпругата му, Венета Харизанова за професията модел, стилистката Ива Атанасова, Фики, Велина Узунова, Александра Милтенова и разбира се звездата на корицата Гери Райчевска с гореща фотосесия и откровенно интервю!
Освен това, още много спорт, мода, козметика и забавни четива ви очакват на страниците на списанието.

TON_1723 TON_1751

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)