mariah-carey-performs-on-nbc-s-today-_1

Силно напълнялата Марая Кери се наслаждава на живота

14 декември 2017

Певицата Марая Кери си има проблем с теглото. Американската изпълнителка е видимо напълняла, при това само за няколко месеца. По този повод в интернет пространството плъзнаха слухове, че това се случва тъй като Марая се чувства самотна. Други припомнят, че тя не е сама, а в момента е във връзка с един от своите танцьори – Браян Танака. Трети дори предполагат, че певицата е бременна.

Марая на сцената

Марая на сцената

Справедливо е да отбележим, че  Марая Кери винаги се е радвала на пищни форми, но това никога не й е пречело да облича откровени тоалети. На своите концерти Марая продължава да се появява в блестящо трико, подчертаващо бедрата и дупето. Но докато зложелателите я критикуват, Маря продължава да пее, гласът й остава все така впечатляващ, а тя свети от щастие. Наистина заради килограмите певицата има известни проблеми с придвижването и хореографията, но въпреки това демонстрира чудесно настроение.

Марая и Браян Танака в началото на връзката им

Марая и Браян Танака в началото на връзката им

Все пак заради бързото качване на килограми, лекарите са предупредили певицата, че това носи определени рискове за нейното здраве.  Разликата е видна от последните две снимки на певицата от февруари тази година и днес.

Марая

Марая през февруари и днес

Навярно от здравословна гледна точка наистина не е добре да се напълнява ударно, но от друга страна е чудесно и важно да се обичаме и възприемаме всякак. Марая Кери явно го умее.

Източник:  Life

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)