Спаси бъдещето - годишно ревю НХА мода

Симбиоза между технологията и модата в ревюто „Спаси бъдещето“

12 юни 2019

Поредната глътка несравнима и ексцентрична мода ни очаква на 12 юни пред централния вход на Националния стадион „Васил Левски“ и в галерия „Академия“. Годишното модно ревю на студентите от специалността към Националната художествена галерия е озаглавено „Спаси бъдещето“ и носи основно послание, свързано с поглед към възможностите за едно по-добро бъдеще, примесено с високотехнологичните открития и разработки. Симбиоза между опазване на планетата и роботизирането. Задаване на много важни въпроси, свързани с бъдещето на човечеството.

Национална художествена академия - НХА

Съществуването в материалния и нематериален свят създава предпоставки за множество хипотези и редица вероятни възможности. Появата на Интернет и компютърните игри променя представата ни за личността, времето и пространството. Развиващият се технически прогрес оживява „със скоростта на светлината“.

През последните години ние не само можем да говорим за електронно плащане, слънчеви батерии, автоматично отварящи се врати, роботи и летящи коли, но и те да са част от ежедневието ни, и скоро може би някой изкуствен интелект ще бъде най-добрият ни приятел. Теми като широкия космос, стъпване на Луната, глобално затопляне, замърсяването и глобализацията са отдавна познати за нас. Как обаче те ще бъдат свързани в един общ синтез с нейно Величество – Модата, ще разберем във вечерта на 12 юни. В първата част на годишното модно ревю на специалност Мода към НХА също ще видите и работата на студентите от първи, втори и трети курс.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)