Символично… за секссимволите

17 януари 2015

Снощи в Planet Club се състоя награждаването на най-сексапилните сред сексапилните в свидния ни роден шоубизнес.

DPP_21584

Посетителите на клуба, които бяха дошли да зърнат на живо призьорките/позьорките се забавляваха до сцената с по чаша ароматно розе, а самите дами (без господа) тръпнеха в очакване да чуят името си.

DPP_21756

Албена Вулева беше разочарована, че е получила само две награди (в категориите Скандален Секссимвол и Риалити Секссимвол), а Мари Вачева, която беше отличена в категория Секссимвол Майка, беше пратила своя изключително добре изглеждаща приятелка да получи наградата от нейно име.

DPP_21641
Въпросните награди съвсем не бяха традиционните за подобни церемонии статуетки, а прилежно рамкирани карикатури на победителките. Сигурни сме, че те вече висят по стените в домовете им и ще останат там дори и при земетресение. Водещата Анна-Мария Чернева, която видимо се забавляваше със сценария също се сдоби с награда – за най-секси актриса.

DPP_21706

От нея дочухме, че една от дамите дори се е снимала във филми за възрастни, но когато се натъкнахме на нея (и най-вече на деколтето й) в навалицата съвсем загубихме ума и дума, и забравихме да я разпитаме за подробности. Опасяваме се, че ще ви се наложи да се разтърсите из торентите за повече “информация”.

DPP_21829
Дали поради ниските температури навън или от някакво непривично чувство за срам, повечето от останалите претендентки всъщност бяха доста облечени. Голямата победителка на вечерта Моника Валериев – Секссимвол на годината, сподели пред камерата на InLife, че е толкова облечена, за да покаже на младите момичета, че за да си секси не е нужно да непременно да си разсъблечена. Или гола. Твърдение, с което очевидно не беше съгласна Габриела Иванова, фаворитката в категария Еротичен Секссимвол. Кое му е очевидното може да разберете като гледате видеото.

DPP_21744
Сред останалите отличени след двумесечно гласуване във Фейсбук са Мис София Цветина Димитрова – Секссимвол Мис, Мария Лорена – Секссимвол Моден Дебют (да, има и такова), Гери Тюлева – най-сексапилна блондинка, Джулиана Гани – Секссимвол ТВ Лице и Силвия Юрукова – Секссимвол Топлес.

DPP_21597

DPP_21657

DPP_21675

DPP_21687

DPP_21903

Това последното е различно от Еротичен Секссимвол, да не се объркате нещо. На нас лично ни се зави свят от толкова силикон, перхидрол, червени рокли и… “обици от мола”.
Гледайте ни!

Текст: Марта Каменова

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)