Синди Джаксън: Стремежът към красота е Изкуство!

30 септември 2015

Коя жена не иска да бъде красива? Както се казва: даваме отговор, а не въпрос! Та нали от древни времена женската красота е издигната в култ, дори и редица битки и войни са били „вдъхновени“ от жена (за справка – Хубавата Елена и Троянската война), пък и няма, или поне аз не съм чувала, за Богиня на Грозотата. А и не се сещам за поет, възпял некрасива муза… Ето защо този разговор със Синди ни е особено интересен.

10622894_10152776410314343_8997657598433102339_n

Тя е жената с най-много козметични интервенции на лицето и тялото на Планетата Земя. Сега е на 58 години, а изглежда едва на 30! Реализацията на новия лайтмотив на почитателите на „ливъриджа“: 50 е новото 30! Тя не крие годините си. Тя присъства в Рекордите на Гинес, като дамата, направила най-много промени със своята визия. Тя е Синди Джаксън – красива, усмихната, вдъхновена и много, много красива. Срещаме се с нея в Лондон, за да ни разкаже за себе си, за своя живот, изпълнен със стремеж към красота и вдъхновение, в преследване на златните пропорции.

cindy_jackson_secrets_book_cover-cindyjackson.com

Признаваме, че ни зарази с магията на стремежа към хубаво, симетрия и баланс. Синди говори за себе си и тялото си, за работата, която не е просто игра на думи, а на хирургически инструменти, операции, интервенции и философия! Вдъхновена от историята на Изкуството и Златната пропорция, формулирана от Леонардо, на 28 години тя за първи път прибягва до разкрасяваща операция. И така до днес…“Аз нямах ниско самочувствие, противно на някои писания в Интернет. Нито съм била потърпевша на тормоз. Дойдох в Европа от Америка, бях студент по Изкуство и имах много силно развито чувство за естетика. След като научих правилата на класическата пропорция, разбрах, че мога да променя даденостите на природата и да направя по-привлекателно лицето си от артистична гледна точка.

DSC_0195

Но да не издаваме повече подробности – вижте нашето интервю със Синди и почувствайте „полета“ – вдъхновението за красота и живот, на които, убедени сме, светът се отдава без препятствия!

репортер: Деси Барбукова
оператори: Кунчо Поляшки и Симеон Симеонов
постпродукция: Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)