orig (9)

Синди Крауфорд показа дома си в Инстаграм

09 февруари 2019

Свикнали сме да виждаме знаменитостите на червения килим, на звездни партита, на луксозни почивки и лъскави яхти, но не и в собствените им домове. Супермоделът от 90-те години Синди Крауфорд разбива представите ни и ни оставя да се вмъкнем в нейния свят, където се отпуска, далеч от хорските погледи, и прекарва съкровени мигове с любимите си хора.

orig

Крауфорд публикува снимки в профила си в Инстаграм, на които показва как изглежда домът ѝ отвън и отвътре. Облицованата с дърво къща е семпла и стилна, а на входа има дървен дек, който напомня на кей, защото около него има декоративно езерце с камъни.

orig (1)

orig (8)

В хола на семейство Гербер има удобно кресло, стъклена масичка и огромен диван в неутрален цвят, а на стената картината на Браян Боуен Смит ни „потапя“ в дълбочината на океана.

orig (2)

orig (7)

Кухнята на Синди е оборудвана със семпли бели шкафове и толкова модерния „остров“, на който тя приготвя здравословните си смутита от зеленолистни зеленчуци.

orig (4)

orig (3)

На втория етаж Крауфорд си има има дълго пространство, което напомня на моден подиум. Гардеробът на топмоделът е впечатляващ. Ако си представяте голям шкаф, бързо изгонете тази идея от въображението си, тук става дума за стая с отворени рафтове и закачалки, на които са разпределени обувки, якета и всичко останало.

orig (5)

orig (6)

Синди си има и работно място с огромно стъклено бюро. Това е кътчето, от което води телефонни разговори, пише имейли и се занимава с бизнес делата си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)