Асен Вапцаров- синът на Къци Вапцаров

Синът на Къци Вапцаров се бори за пробив в Холивуд

25 ноември 2019

Синът на известния екс ТВ водещ Къци Вапцаров Асен определено не страда от липса на амбиции. За разлика от баща си, чиято популярност се ограничи в родните географски ширини, наследникът се бори за далеч по-сериозни задачи, след като от пет години гради кариера в Меката на киното – Холивуд.

Асен пише музика за различни американски филми, реклами и музикални клипове, като дори има предложения за стипендия от престижния колеж Бъркли, където има програми за развитие в това амплоа. Работил е съвместно с най-популярния кино композитор днес – Ханс Зимер, който допълнително го амбицира за изява в бранша. Младши изненадващо разкрива, че всъщност една от причините да напусне България е точно славата на родителя му.

Асен Вапцаров- синът на Къци Вапцаров

„Да растеш с толкова популярен баща не е лесно. Затова реших да се насоча в чужбина, там определено ми е много по-лесно да се изградя като артист. Иначе имах интерес към музиката още от малък.

Татко винаги е бил маниак на тема „музикални инструменти“, а майка е с много красив глас. Да, не сме музикално семейство, но винаги сме били обградени от нея“, разказа той пред Нова телевизия. И не крие, че макар семейството му първоначално да е приело трудно решението му, днес се гордее с него. Иначе Къци Вапцаров има и още двама сина, които са по-малки – Йоан и Александър.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)