Скандалният биографичен филм за Силвио Берлускони по кината в София

12 януари 2019

Скандалният филм за бившия италиански премиер Силвио Берлускони, представящ интимния му живот и кариерата му – „Те“ може да се гледа по кината в столицата. Досега лентата на режисьора Паоло Сорентино имаше едва една-единствена прожекция в рамките на тазгодишния фестивал „Киномания“, където беше представен в зала 1 на НДК.

Всички ценители на седмото изкуство в София, които са пропуснали да го видят, вече могат да поправят този пропуск, като се възползват от представянето му в кино „Люмиер Лидл“, Дом на киното, Одеон и Г8 в София, както и във Фeстивален и конгресен център – Варна и „Лъки Синема“ в Пловдив. Разпространител е Националният дворец на културата, а филмът достига до зрителите с подкрепата на Италианския културен институт.

Лоро - филм за Силвио Берлускони

Сорентино (който последно демонстрира таланта си с нашумелия сериал „Младият папа“) споделя, че се интересува по-скоро от човека, който стои зад политиката, от неговите мисли и страхове и особено от страха от смъртта и старостта, които вълнуват всеки възрастен човек.

Актьорът Тони Сервило (познат от прекрасния „Великата красота“, за който Сорентино печели „Оскар“ за най-добър чуждоезичен филм) брилянтно се превъплъщава в ролята на италианския политик, а бившата жена на Берлускони, за която той е женен повече от 20 години, се играе от популярната актриса Елена София Ричи.

Лоро - филм за Силвио Берлускони

„Те“ се фокусира не само върху Берлускони, но и върху най-приближените му хора, а основният период, в който се развива действието е между 2006 и 2010 г., когато бившият министър-председател се разделя със съпругата си Вероника Ларио и организира безкрайни купони с млади момичета.

Може да гледате „Те“ в кино Люмиер Лидл на следните дати: 13 януари (неделя), 19:00 часа; 14 януари (понеделник), 19:00 часа; 15 януари (вторник), 19:00 часа; 16 янури (сряда), 19:00 часа.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)