DPP_jpg9603

Скарлет Йохансон и Иво Сиромахов в таен любовен живот

16 октомври 2014

Иво Сиромахов представи новата си книга „Моят таен любовен живот”. В нея са включени страховитите истории на похожденията му из България с холивудската красавица Скарлет Йохансон на чалгаджийски абитуриентски бал, лятна почивка с отравяне от миди, вмирисано такси и гледане на футболен мач с напиване.

DPP_jpg9601

Съсипващите от смях случки Иво Сиромахов започна да публикува през лятото в своя профил в социалната мрежа Фейсбук, по повод поредната кампания на жълтите издания срещу него, че е разведен, пропаднал алкохолик и уволнен от сценарния екип на „Шоуто на Слави”.

DPP_jpg9600

Ето какво пише в началото на книгата си авторът: „Всички персонажи и случки, описани в книгата „Моят таен любовен живот” нямат нищо общо с действителността и са плод на въображението на автора. Ако по някаква странна прищявка на съдбата се окаже, че имената на герои от книгата съвпадат с имена на реални личности, това е случайно и не означава нищо. Игрите на фантазията са твърде далеч от крехката ни илюзия за действителност, в която сме свикнали да вярваме и да приемаме за безусловна истина. Ако някой от читателите има някакви оплаквания и възражения от морално или всякакво друго естество, може да се обърне към литературния агент на автора – г-н Фанети Мазакура, 29 Abbey Parade, London, SW 19 1DG“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)