Скорсезе към киноманите: Моля ви, не гледайте „Ирландецът“ на телефон

09 декември 2019

Най-новият хит на филмовата легенда Мартин Скорсезе вече е достъпен за киноманите в каталога на Netflix, като до момента милиони по света успяха да се насладят на мафиотския шедьовър и поредното впечатляващо партньорство между Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши. Ако не сте сред горепосочените обаче, режисьорът има към вас една нетипична молба – не гледайте филма на телефон.

На пръв поглед, желанието на Скорсезе е странно, но в никакъв случай не е лишено от логика. Напредването на технологиите позволи на хората да гледат филми дори на смартфоните си, колкото и негативно да е това за цялостното преживяване. Именно към тези хора се обърна творецът, който ги призова да гледат „Ирландецът“ на възможно най-голям екран.

Скорсезе, Де Ниро, Пачино и Джо Пеши в Ирландецът

„Бих предложил, ако някога искате да видите някой мой филм или повечето ми филми, моля ви да не го правите на телефон. В краен случай, бихте могли да го сторите на голям iPad, което също би могло да свърши работа“, коментира той в Popcorn with Peter Travers.

Изказването на Мартин Скорсезе идва след като сценаристът на „Ирландецът“ Аарън-Стюърт Ан пусна видео как гледа филма, докато управлява своя мотор. Тогава той написа следното към видеото си: „Гледайки „Ирландецът“ точно така, както Мартин Скорсезе е имал предвид“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)