Роналдо в "Скрита камера"

Скрита камера превърна Роналдо в просяк (видео)

28 август 2015

Винаги верен на амплоато си да изненадва и провокира, носителят на „Златната топка“ Кристиано Роналдо спретна любопитно шоу за жителите на Мадрид. Португалецът стана главно действащо лице в интригуващ социален експеримент, по време на който се преобрази като… уличен скитник.

За целта той бе умело дегизиран от екип фризьори и гримьори, постарали се да заличат и малкото останки от добре познатата ни визия на футболната звезда. Нагласен като мъж на средна възраст – с дълга коса, брада, мустаци и леко подпухнала фигура, Кристиано застана в центъра на испанската столица, където демонстрира умения с топката пред поставената до него кутия за дарения.

Добре де, и ние трудно бихме го разпознали...

Добре де, и ние трудно бихме го разпознали…

Любопитното обаче се оказа, че абсолютно никой не успя да разпознае нападателя на Реал (Мадрид), въпреки че той се подвизаваше там почти цял час (може би защото един просяк едва ли е особено притегателен обект за който и да е от случайните минувачи на Иберийския полуостров).

Далеч по-интересни се оказаха минутите, след като португалският национал разкри истинската си самоличност. Тогава най-големият щастливец бе малко момченце, пред което Роналдо свали дегизировката си и което дари с топка с автограф. Както се оказа, първото от тълпата желаещи… Вижте и самото видео!

Снимки: Marca
Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)