Шоуто на Слави

Слави Трифонов купи ТВ „Стара Загора“, премести я в НДК

21 октомври 2019

Новите планове на Слави Трифонов в обществения медиен живот официално стартираха своята реализация. Според Търговски регистър, шоуменът е купил телевизия „Стара Загора“. Новината бе потвърдена от адвокат Дамян Георгиев, собственик на дружеството „Статис“ АД, което притежаваше медията.

Той не пожела да назове срещу каква сума е склонил да се раздели с „отрочето си“, но слуховете говорят, че става дума за цифра от порядъка на половин милион лева, разкрива „24 часа“.

Евгени Димитров Маестрото и Слави

Представител на дружеството вече е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото, който влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Димитрова Младенова и Ася Тодорова Тодорова. Промените в Търговския регистър са направени на 10 октомври, но информацията едва сеге изтече в пространството.

От същата дата седалището на фирмата вече е в София, в зала 12 на НДК, която се намира в т.нар. малко НДК. Това означава, че работните места на екипа остават на същата локация – досега там бяха стаите на екипа на „Шоуто на Слави“, както и студиото, в което се записваше и излъчваше предаването.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)