billboard1-640x300

Слави Трифонов с билборд обръщение към Недялко Недялков на Св. Валентин

15 февруари 2016

Конфликтът между Слави Трифонов и Недялко Недялков продължи тази неделя – 14 февруари, денят на влюбените Свети Валентин, когато телевизионният водещ направи билборд обръщение към собственика на „Пик”: на розов фон изображение на Слави Трифонов, облечен в светлосив потник, множество червени сърчица, две Купидончета и надпис: „Скъпа моя Недялко, обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко… Слави Трифоонов“.

Както се разбира от съобщение на сайта на „Шоуто на Слави”, билбордовете всъщност са част от нов конкурс, обявен от шоуто, информира mediapool.bg.

„Слави Трифонов постави романтични билбордове на 5 места в столицата и обявява конкурс за селфи с някой от тях. Накрая той ще определи снимката победител и някой ще спечели телевизор”, се казва в съобщението на сайта, след което са посочени петте адреса, на които се намират билбордовете: бул. “Евлоги Георгиев” №17; ул. “Граф Игнатиев” 64, Булгартабак – на Попа; ул. “Граф Игнатиев” 22 (площад “Славейков”); бул. “Черни връх” – посока: CCS – х-л “Хилтън”, вляво; бул. “Пенчо Славейков”, срещу ПРОНО, посока: х-л “Хилтън” – бул. “Витоша”, вляво.

Шоуменът отдавна е атакуван в „Пик“, но реши да реагира едва след като и той бе изобличен за гей – квалификация, която притежаваният от Недялко Недялков сайт приписва на всеки, който критикува Пеевски, главния прокурор Сотир Цацаров и привържениците им.

Трифонов отвърна в собственото си предаване, заявявайки: “Уважаеми зрители, искам да призная нещо. Днес в жълтия сайт “Пик” излезе информация, че аз съм гей. Това е истина. Искам и да ви кажа, че съм влюбен в собственика на сайта “Пик” – Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично: Недялко, любов моя. Ще те търся. Ще те намеря. Ще те открия. И ще те опъна… от любов. И никой, и нищо в този свят не може да ме спре да те имам! Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова “От любов да умра”… и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов “Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде отвсякъде. Благодаря ви за вниманието, имах нужда да споделя това с вас.”

След това дни наред в края на януари и началото на февруари Недялков всекидневно зовеше прокуратурата да се намеси, тъй като чувствал живота си заплашен. В помощ се притече и бащата на Недялко – поетът Недялко Йорданов, а накрая и последната инстанция – депутатът от ДПС Делян Пеевски, който призова прокуратурата да се заеме със Слави Трифонов.

Прокуратурата се отзова и възложи на СДВР да провери шоумена Слави Трифонов, който, според изданието, отправил „физиологически заплахи към Недялков от ефира на бТВ, а след това изпрати на адреса на Пик двайсет червени карамфила – мафиотско предупреждение за предстоящо погребение.“

В резултат на това преди десетина дни Трифонов бе разпитан в СДВР.

снимка: slavishow.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)