Сладък Ивановден с трюфели и шампанско!

07 януари 2016

Ето ни и в Новата 2016 година с кулинарните приключения на Мариела Нордел.
Честита, успешна и най-вече вкусна да е Новата година и да ви донесе много късмет, хубави трапези, срещи с интересни хора и блясък в очите! Ако гледате KE PASA и моите готварски приключения, ви обещавам, че никак няма да ви е скучно! И аз съм писала много работи на Дядо Коледа да ми донесе, които ще споделя с вас, приятели!

Ep 63

Представяме ви едно сладко кулинарно начало на годината, още повече подходящо за днешния Ивановден. Днес много българи празнуват деня на името си – най-популярното – Иван! И по традиция са се подготвили за туршии, свинско месо, сланина и подобие калорийни „удари“. Аз няма да ви отклонявам в намеренията в тази посока, само ще допълня калорийната „варханалия“ с десерт – шоколадови трюфели! Те са подходящи и за онези, които искат да бъдат по-стилни и представителни в черпенето за празника. черпят с нещо ефектно и много вкусно.

Ep 62

Вижте внимателно и „малките тайни“ и подробности в приготвянето на шоколада. Подробностите имат голямо значение за крайния резултат в тази рецепта.

Ep 64
Шоколадовите ми трюфели са и специален поздрав за колегите от In LIFE и сладкото предаване DOLCE VITA. Не пропускайте и неговите издания!

Трюфелите отлично си акомпанират с искрящо вино – шампанско или сект.

Наздраве Ивановци! Вкусен имен ден за вас и вашите приятели!

Бъдете с мен всеки четвъртък и не пропускайте да харесате страницата ми във Facebook:

 

автор и водещ: Мариела Нордел
снимки: Симеон Симеонов
оператори: Кунчо Поляшки и Симеон Симеонов
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)