Смени ли Андреа Кубрат с изпълнителя на Allegro Ventigo Дан Балан?

27 декември 2019

Една от най-обсъжданите светски раздели в разгара на лятото бе тази на Кубрат Пулев и Андреа. Двойката имаше дългогодишна връзка, преди да сложи край на взаимоотношенията си, търсейки нов пристан поотделно. Със сигурност разлъката бе приета далеч по-леко от боксовата ни надежда, чиято кариера като че ли винаги е била сериозен приоритет за него.

Едва сега обаче, се появиха слухове, че и фолк дивата вече има повод за усмивка, след като е заменила Кубрат и намерила негов заместник в сърцето си. Според румънската преса, това е не кой да е, а световноизвестният изпълнител Дан Балан, който нашумя изключително покрай хита си от 2018 година Allegro Ventigo. Двамата се запознали именно в северната ни съседка, където напоследък Андреа гради име покрай съвместната си работа с Кости Йонита.

Андреа и Дан Балан

„Откакто се раздели с Пулев, Андреа е неотлъчно с Дан и го придружава на най-различни събития. Сега двамата са заедно в Киев“, пише медията, като уточнява, че те все още се опитват да не афишират чувствата си публично. И действително, само преди дни блондинката сподели кадри от украинския град в социалната мрежа. Доколко твърденията са истина.. предполагаме, че съвсем скоро ще разберем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)