Смях в залата! VIP Brother „роди“ първият българин с Нобелова награда – Вальо Михов!

14 септември 2016

Голяма гордост за всички сънародници „долетя“ от къщата на тазгодишното издание на VIP Brother. Страната ни вече „има“ своя първи лауреат, отличен с една от най-престижните обществени награди в световен мащаб – Нобеловата награда (изключвайки приза за родения в Русе австрийски писател Елиас Канети, чиято статуя краси крайдунавския ни град).

Нейн „носител“ е бившият председател на Българския футболен съюз и Българската професионална футболна лига Валентин Михов… или поне според позагубилата вече от блясъка си в поп-фолк жанра дива Рени.

reni

Певицата, която е сред съквартирантите в реалити шоуто, заедно с Михов, определи именно него като най-ВИП личността от всички участници в предаването с думите „Естествено, че най-ВИП е Валентин Михов. Все пак той има Нобелова награда“, съвсем сериозно отговори тя – „Това е най-високото отличие в България и той я е получил за принос към спорта“, изцепи се Рени. Съвсем „чистосърдечно“ БИГ Брадър й пожела един ден да има и тя Нобелова награда, като не скри съжалението си, че вече не е взела такава.

„Да, бих се радвала и аз да получа подобно признание, все пак имах период, в който знаеха много за мен извън България. Правихме мост на Балканите с Шабан Шаулич и Мирослав Илич и имахме концерт, с който показвахме как свързваме балканските страни“, призна Рени.

valiomihov

И тъй като едва ли е нужно да поясняваме, че най-високото държавно отличие у нас е орден „Стара планина“ и Валентин Михов действително има такъв за изключителен принос в областта на физическото възпитание и спорта, ще допълним, че фолк певицата се нареди тихомълком до именитата си познайничка Златка Димитрова в приноса на реалити изцепките в родния телевизионен ефир. През 2013 г. отново в шоуто на виповете, блондинката определи Англия като столица на Великобритания, а Белгия като столица на Сърбия.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)