Ремонт пред "Свети Седмочисленици"

Смях с ремонта при „Свети Седмочисленици“ в София

06 октомври 2018

На пълен подбив беше взет ремонтът в центъра на столицата, след като в социалните мрежи се появиха снимки от „реновираните“ обекти. Особено голям присмех отнесе новата визия на градинката пред храма „Свети Седмочисленици“ на „Граф Игнатиев“, където положената настилка определено е доста… иновативна.

Ремонт пред "Свети Седмочисленици"

 

Хиляди потребители във Facebook са в дилема дали избраните плочки са такива за..“баня, басейн или пък става дума за балатум“. Предлагаме ви някои от най-забавните колажи, а докато се забавляваме, е редно да отчетем и реакцията на главния архитект на столицата Здравко Здравков, който разкри, че за ремонта са избрани два вида настилка – гранит и бетонни павета.

Ремонт пред "Свети Седмочисленици"

Самият проект е „изключително консервативен по отношение на цветовете, за да може фокусът да остане върху самата църква“, добави още той, уточни, че плочките са от Македония и призова столичани за повече толерантност.

Ремонт пред "Свети Седмочисленици"

Обектът струва 22 милиона лева европейски пари и се очаква да приключи през март 2019 година, но до началото на ноември общината се надява да може да се възстанови трамвайното движение по „Граф Игнатиев“.

А това е реалната визия пред "Св.Седмочисленици" в момента...

А това е реалната визия пред „Св.Седмочисленици“ в момента…

При некачествено изпълнение или забавяне на сроковете, фирмата изпълнител ще дължи неустойка от 240 000 лева на ден. Дотогава обаче, банята вече би следвало да заработва достатъчно..  шегуват се зевзеците.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)