cindy

Снимка на Синди Крауфорд без Фотошоп шокира света

19 февруари 2015

Едва ли и за децата е тайна, че почти всяка снимка на знаменитост в модните celebrity издания е дигитално обработена, преди да се появи на бял свят. Както се казва, пред законите на времето всички сме простосмъртни, независимо от социалния ни статус, известност или доходи. Поредното доказателство за това бе публикувано преди броени дни от редакторите на популярното списание Marie Claire и предизвика шокиращи реакции в цял свят.

Снимка на Синди Крауфорд без Фотошоп шокира света

Снимка на Синди Крауфорд без Фотошоп шокира света

Кадърът е от сесия на легендарния топмодел Синди Крауфорд от декември 2013 година, когато манекенката е на 47 години, но въпреки това изглежда поразяващо добре във визия с черна каубойска шапка, кожено палто и фино секси бельо във финалния резултат за изданието в Мексико и Латинска Америка. За разлика от тях обаче, въпросният кадър, който сега изтече на бял свят, е абсолютно необработен и демонстрира реалната външност на модела без каквато и да е техническа обработка.

cindycrawford_marieclaire_02

„Наясно сме, че с този ход ще разкрием много недостатъци на манекенките. Но стоим зад решението си да покажем, че моделите и знаменитостите са същите като нас“, обясняват от Marie Claire и заявяват, че вече 49-годишната Синди Крауфорд (майка на две деца) не се страхува да покаже истинското си тяло. Както можеше да се очаква, снимката предизвика множество противоречиви реакции, като едни изказаха негативното си мнение за настоящите мерки на топмодела, но други я поздравиха за смелостта да се опълчи на ширещата се практика звездите да бъдат представяни в абсолютно нереалистична светлина в десетките издания по света.

текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)