egg

Снимка на яйце счупи рекорд в Инстаграм

15 януари 2019

Анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка на бял фон постави рекорд в Инстаграм с над 36 милиона харесвания. Фотосът пожъна неочакван успех, като подобри предишното постижение, поставено с новороденото бебе на Кайли Дженър, набрало 18 милиона одобрения.

Авторът на поста се оказа анонимен, като той специално създаде акаунта за яйцето световен рекордьор. В придружаващия снимката текст потребителят призова на 4 януари хората да му помогнат за поставяне на световен рекорд по лайкове в Инстаграм.

Отначало харесванията се точели мъчително. Но след като яйцето се появи в много медии, лайковете скочиха драстично, докато достигнат рекордните 36 милиона. Авторът на снимката не издаде своята самоличност. Той се представи като кокошката Хенриета от Великобритания, а яйцето си кръсти Юджийн.

Вижте още: Кайли Дженър получава милион долара за публикация в Instagram

Кайли Дженър не се примири с отнетия й рекорд за най-много харесвания в Инстаграм и призова последователите си да й помогнат отново да стане първа.

Снимка от миналия февруари, съобщаваща за раждането на дъщерята на Кайли Дженър, беше най-харесваната в социалната мрежа с 18 милиона одобрения. Тя обаче отстъпи първото място на анонимна снимка на обикновено яйце от кокошка, която набра 25 милиона харесвания само за 10 дена след кампания да бъде подобрен рекордът на риалити звездата. Кайли Дженър не се стресна и разпространи фотография как чупи подобно яйце. Фенове на яйцето също посещават снимката-рекордьор на Кайли Дженър, на която новородената Сторми държи палеца й.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)