Юлиян Вергов в "Откраднат живот"

Снимките на петия сезон на „Откраднат живот“ стартират през януари

01 януари 2018

За радост на многобройните фенове на медицинската тв драма „Откраднат живот“, пети сезон на популярния сериал ще има. Преди началото на предходния сезон, слуховете сочеха, че с него ще бъде сложен край на един от безспорно успешните продукти на Нова телевизия, но преди дни продуцентът Евтим Милошев разкри, че екипът ще се събере на 6 януари, за да даде начало на новите снимки.

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

Очаква се реализацията им да продължи около два месеца, а премиерата на бъдещите епизоди да е през пролетта на 2018 година. Макар Милошев да не даде обяснение защо „Откраднат живот“ се завръща, цифрите говорят сами по себе си – четвъртият сезон на сериала е бил най-успешният досега – 11%, според данните на „Нилсен Адмосфиър“, като говорим за зрителите в активна възраст – между 18 и 49 години.

Снимка: Нова ТВ

Снимка: Нова ТВ

До момента сагата е навъртяла общо 190 епизода, като в каста видяхме емблематични актьори като Мария Каварджикова, Юлиян Вергов, Янина Кашева, Йоана Буковска – Давидова, Димо Алексиев и др., както и младите открития Ралица Паскалева, Дария Симеонова, Луиза Григорова, Наум Шопов-Младши и т.н.. Кои от тях ще гледаме през 2018 година, както и кои ще са новите лица в „Откраднат живот“, ще разберем съвсем скоро.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)