234758402

Собственикът на Интерконтинентал във Виена предлага хотелът да се ползва за болница

24 март 2020

Австрийският инвеститорът Майкъл Тойнер предлага целия си хотел Intercontinental на виенския Хюмарт на Асоциацията на болниците (KAV) за облекчаване на болниците. В писмо до Майкъл Биндер, медицински директор на КАВ, Тойнер оправда инициативата си, като заяви, че иска да даде своя принос за справяне с кризата.
heroteaser-twin-classic-800x800
„Имаме над 530 стаи с около 1000 легла – тази инфраструктура е идеално подходяща, например, за да осигури възможно най-добрата карантина за допълнителен персонал на болницата от федералните щати, медицински сестри или за рискови лица в индивидуално настаняване и да облекчи изострените ситуации в  KAV“, пише Тойнер в писмото, представено до APA. „Заедно с моя местен хотелски екип искаме да изпратим ясен сигнал, че цяла Виена се държи заедно и че кризата ще бъде управлявана и преодоляна, само ако сме  ръка за ръка.“
957753202
Тойнер беше във заглавията на медиите със своя спорен проект за висока сграда на Хюмарк. След като ЮНЕСКО заплаши с лишаването от Световно културно наследство Инере щад – центъра на град Виена, заради този висок проект,  малко преди Коледа имаше компромис между проектантския оператор Tojner и град Виена. Tojners Wertinvest все пак реши да не строи планираната 66-метрова кула, но може да иска да реализира загубената кубатура в други райони.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)