Созополският рай на семейство Шарлопови

13 октомври 2017

Созополският рай на семейство Шарлопови се намира в комплекс Созополис. Тяхната къща е на брега на морето. От нея се открива чудна гледка към залива. Стил, елегантност и висша класа откриваме тук.

За нашия екип беше изключително голямо удоволствие да гостуваме в лятната къща на семейство Шарлопови. Те ни приеха в дома си като близки приятели. Първото впечатление за обстановката е, че тук няма излишна демонстрация на лукс и скъпи предмети, няма и преднамерена показност, която да дразни окото. Всичко е подбрано с усет към детайла. От пръв поглед личи вкуса на обитателите на този дом.

Вижте още: Созополис – едно различно преживяване

Къщата не е голяма по площ, но на практика в нея има всичко, което да гарантира комфорт на обитаване. Тя е на два етажа. На първия са разположени дневната, трапезарията и кухнята, а на втория са спалните помещения. Отделните зони са свързани помежду си, но живеят сравнително самостоятелен живот. Бояна Шарлопова сама избира  не само обзавеждането, но и всички елементи и детайли, които придават атмосферата на един дом. Нейният елегантен почерк можем да открием във всяко кътче на тяхната разкошна къща. Истинско удоволствие за всички сетива е пребиваването в нея. Душата на дома са хората, които го обитават. Любовта, разбирателството и хармонията са приоритет за семейство Шарлопови. Усетихме го и ние, дори и за малкото време, прекарано в техния красив и уютен дом, изграден с много, много любов.

репортер : Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)