магьосници

Софийските магьосници отново са тук

08 май 2018

Може би сте се запознали със софийските магьосници в първата книга, посветена на тях. Ако не сте, ще имате тази възможност в  „Софийски магьосници 2. В сърцето на Странджа“. Автор е Мартин Колев, изданието е на „Сиела”. Българското фентъзи се развива върху 308 страници.

Очакваното продължение на „Софийски магьосници“ предлага нови вълшебни пътешествия из столицата, караконджоли и самодиви и вече познатия герои, които отново ще се опита да се противопостави на злите сили. Книгата е вече на книжния пазар.

Представянето на книгата ще се състои на 8 май 2018 г. от 19:00 ч. в клуб „Терминал 1” (ул. „Ангел Кънчев” 1).

Корицата на книгата „Софийски магьосници 2 - В сърцето на Странджа” (Сиела, 2018)

Корицата на книгата „Софийски магьосници 2 – В сърцето на Странджа” (Сиела, 2018)

За книгата от издателите:

Страшна буря идва… Вятърът довява пленителна самодивска песен и разярени мълнии. Фанатичната банда на непокорните всява смут в столицата, а страховити създания обикалят Народния театър.
Здрачниците и зорниците усещат, че наближава голяма опасност, а странните инциденти зачестяват. Младият чирак Бриян Тенев попада в окото на бурята – станал е герой, всички го познават, но се чувства по-безпомощен отвсякога.
Останал е без амулет след сблъсъка с демона на улица „Дъждовна“, Ванина и Свилен са изчезнали, а в сънищата му упорито се появява тайнствена врата, зад която съзира сянката на своя тайнствен и могъщ прадядо. Зад тази врата се крият всички отговори. Но дали Бриян знае правилните въпроси?

„Който го е страх от змейове, да не ходи в книгата!“
в-к „Магьосническо дело“

публикацията подготви: Силвия Аризанова
снимка: Издателство „Сиела”

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)