Софийският дом на семейство Шарлопови

24 септември 2017

Екипът на ,, Архитектурен магазин “ беше любезно поканен да гостува в софийския дом на семейство Бояна и Стефан Шарлопови. Апартаментът се отличава със свой собствен стил и неповторимо излъчване. Обстановката е стилна и елегантна. Дизайнът е дело на Бояна Шарлопова.

Добрият интериор всъщност е една добре облечена функция, безупречен порядък от идеи и тяхната перфектна реализация. Стилът в семейното жилище на семейство Шарлопови е безупречен.

Софийският дом на Шарлопов

В интериорното изграждане всичко е на точното място – тук няма нищо излишно, а стилът е подчертано елегантен и модерен с използвани умело класически елементи и детайли. Отделните зони в представителните части живеят сравнително самостоятелен живот, но като съставни части на едно неделимо цяло.

Холът е просторен и светъл, а от големите прозорци – тип витрини се открива разкошна гледка към планината Витоша. В изграждането на интериора няма излишна демонстрация на лукс и показност на скъпи преедмети. Обстановката е наситена със свой характер и от пръв поглед личи стилът и финеса на автора на проекта. Бояна Шарлопова е жена с класа и това съвсем естествено личи от пръв поглед когато прекрачиш прага на техния дом.

Софийският дом на Шарлопов
Жилището е голямо, с няколко спални, всяка една от тях е обзаведена според нуждите на обитателите. Хармонията е във всичко и нвсякъде. Обзавеждането е съобразено с последните модни тенденции. Кухнята е приобщена към общото пространство на дневната. До нея е и трапезарията.

В непосредствена близост до къта за сядане с мека мебел е камината, която освен утилитарна функция има и естетическа стойност. Семейството е голямо и обича често да приема приятели в дома си. Всеки попаднал тук се чувства като у дома си, заради изключителното домакинство не неговите обитатели. Усетете и вие атмосферата в този чуден дом, отворил широко вратите си за приятели и гости.

Софийският дом на Шарлопов

репортер: Ася Георгиева
оператор : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)