Автокино "Сердика"

София с лятно автокино от август

11 август 2015

По-добре късно, отколкото никога! Верни на този принцип, почитателите на седмото изкуство в столицата вече ще могат да съчетаят топлото време с любовта си към филмите, наслаждавайки се на най-новото автокино в София. То се намира на паркинг ниво 3 в популярния мол „Сердика Център“ на булевард „Ситняково 48″.

Екранът, на който ще могат да се гледат най-различни продукции, е с размери 10 на 5 метра, а посетителите ще имат възможността да им се насладят в уединението на собствените си автомобили, където и всъщност ще получават звуковия сигнал. Звукът се излъчва от нискочестотно FM радио и се приема директно в колата, на съответната честота, която е изписана на екрана.

Прожекции ще има всяка една вечер през август с начален час 21:15, като сред заглавията има както нашумели български филми от последните години, така и европейски и холивудски продукции и дори анимации.

Автокино "Сердика"

Така например, в следващите няколко дни, всеки желаещ може да заведе и децата си на кино в „Сердика“, където ще могат да гледат детските „Приключенията на Сами“, „Епоха на животните“, „Астерикс: Имението на Боговете“ и „Пчеличката Мая: Филмът“, докато след това ще бъдат излъчени „Имало едно време в Анадола“ на режисьора Нури Билге Джейлан и италианският „На Рим с любов“.

Програмата може да следите онлайн на serdika.avtokino.bg, а билети биха могли да се закупят и на място до 30 минути преди съответната прожекция на редовна цена от 8 лв. за възрастни и 6 лв. за учащи, студенти и пенсионери.

Снимки: Facebook

Текст: Митко Попов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)