tomato-fish-capers-basil-95153-1

Спагети с риба и каперси по корсикански

08 февруари 2019

Необходими продукти:
лук – 1 глава
чесън – 1/2 глава
чери домати – 750 г
филе от скумрия – 300 г (от консерва)
спагети – 350 г
каперси – 2 с.л.
бяло вино – 1/2 ч.ч.
зехтин
босилек
пармезан

Вижте още: Запечен карфиол с пармезан, чесън и каперси

Начин на приготвяне:
2/3 от доматите се обелват и накълцват на ситно заедно с лука и чесъна. Запържват се леко в зехтин. Долива се вода и се добавят останалите ненарязани домати. Прибавя се нарязаната риба. Сипва се и виното. Спагетите се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се гарнират с приготвената смес. Преди поднасяне се поръсват с каперсите, босилека и пармезана.

Снимка: Taste.com.au

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)