FOUR SEASONS BORA BORA.

5 от най-добрите СПА хотели по света

20 май 2017

В съботния ден е добре да помислим за релакс и да се заредим с енергия за следващата седмица. А какво по-добро място, за да реализираме това от СПА хотел? Представяме ви 5 от най-добрите в света СПА хотели, които можете да запишете спокойно в тефтерчето си с предстоящи дестинации.  

GRAND RESORT BAD RAGAZ, Швейцария

GRAND RESORT BAD RAGAZ, Швейцария

GRAND RESORT BAD RAGAZ, Швейцария има славата на един от най-добрите СПА хотели в света, с естествени термални води и високо качество на предлаганите процедури

FOUR SEASONS BORA BORA.

FOUR SEASONS BORA BORA.

FOUR SEASONS BORA BORA. Цените на стаите в този курорт във Френска полинезия стартират от 1950 $ на нощ, но високата цена определено си заслужава! Тук водата е от всички страни и завладява всички сетива.

BRENNERS PARK HOTEL & SPA, Баден Баден, Германия

BRENNERS PARK HOTEL & SPA, Баден Баден, Германия

BRENNERS PARK HOTEL & SPA се намира в един от най-старите балнеокурорти в света – немските Баден Баден. Този хотел е от първите, които развиват идеята на СПА хотелите. Разположен в прекрасна местност, емблематичния хотел разполага с термални води с изключителни свойства.

FOUR SEASONS HOTEL GEORGE V , Париж

FOUR SEASONS HOTEL GEORGE V , Париж

FOUR SEASONS HOTEL GEORGE V е един от най-представителните хотели в Париж, Франция, но малцина знаят, че неговия СПА център е уникален и наистина много специален.

SAINT REGIS,  Аспен, САЩ

SAINT REGIS, Аспен, САЩ

SAINT REGIS,  Аспен, САЩ е място, където наистина можеш да починеш и да се заредиш с енергията на планината и отличните СПА условия и процедури.

снимки: HouseBeautiful

 

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)