Специални цени за 110 години Народен Театър "Иван Вазов"

Специални цени за 110 години Народен Театър „Иван Вазов“

28 септември 2014

От началото на месец октомври в Народен театър „Иван Вазов” продължават събитията, отбелязващи 110-годишнината от създаването му. През месец октомври всички билети на голяма сцена ще имат  празнични цени – 8 лева.

На  1 октомври може да гледате „Хъшове” на Александър Морфов. Представлението-рекордьор по зрителски интерес ще открие сезона на Голямата сцена с напълно обновени декор и костюми. Спектакълът се играе вече 10 години в София, у нас и в чужбина и е носител на множество театрални награди. Над 200 000 зрители от страната и в Европа са аплодирали артистите и са повтаряли с тях „Да живее България!”

Народен Театър "Иван Вазов"

На 2 октомври на Камерна сцена в „Рицар на светия дух” отново можете да гледате Ана Пападопулу след едногодишно отсъствие на актрисата от театралните сцени у нас.

 Владимир Карамазов приключи снимките на предаването „Сървайвър” и отново ще радва своите фенове в хитовите спектакли „Сирано дьо Бержерак”  на Теди Москов, „Ревизор” на Мариус Куркински и „Идеалният мъж”, в който двамата с Юлиан Вергов играят главните роли.

На 10 октомври предстои и първата премиера за този сезон на  Голямата сцена на Народен театър – „Каквато ти ме искаш” по Луиджи Пирандело, режисьор Теди Москов, с участието на Снежина Петрова, Стоян Алексиев,Марин Янев, Жорета Николова, Цветан Алексиев,Вяра Табакова, Илиана Коджабашева, Елена Телбис, Сава Драгунчев, Никола Додов, Любомир Петкашев.

Народен театър – „Каквато ти ме искаш”

Вече 2 години изумителният „Хамлет” на режисьора Явор Гърдев се играе при пълни салони. На 27 и 28 септември на най-големия Шекспиров фестивал в Гданск, Полша, Народен театър „Иван Вазов” ще заяви за първи път българско присъствие. Леонид Йовчев, Весела Бабинова, Мариус Куркински, Светлана Янчева, Валентин Ганев са част от звездния екип на ппредставлението.

Билетите за месец октомври са в продажба и само за няколко дена  за премиерния спектакъл на Явор Гърдев „Жана”, за спектаклите „Духът на поета” с режисьор Маргарита Младенова и „Две” с режисьор Юрий Дачев няма свободни места за целия месец.

Народен Театър "Иван Вазов" - публика

В знак на обичта и уважението си към своята публика и във връзка със 110-годишнината си Народен театър обявява цени от 8 лв. на билетите за всички представления на Голямата си сцена.

 Побързайте да заемете своето място в залите на театъра и станете част от празника!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)