Спечели двойна покана за балетната класика „Жизел“ на Болшой театър с In Life и Жокер Медиа!

26 септември 2017

Ако сте сред ценителите на изкуството на балета, то сме готови да ви предложим един истински празник на 16 октомври! Можете да сте сред щастливците, които да спечелят двойна покана за страхотния шоу спектакъл „Жизел“ на солистите от неповторимия Болшой театър, ако се включите в съвместната игра на In Life TV и Жокер Медиа.

За целта е нужно единствено да харесате страниците на In Life и Жокер Медиа във facebook, както и да споделите публикацията на профила си в социалната мрежа до 13 октомври. На 14-ти, трима от вас ще получат двойна покана за шоуто два дни по-късно в зала 1 на НДК, в което ще се насладят на историята за сляпа любов, предателство и преданост, издържани в стила на класическата хорография.

Жизел

Главно действащо лице в спектакъла ще е балерина номер едно в света, примабалерина на Мариинския театър, Болшой театър и Милано „Ла Скала“ Светлана Захарова, която ще си партнира с Денис Родкин. Не пропускайте една уникална възможност да се докоснете до изкуството в най-чистия му вид. Желаем ви успех!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)