linger-master

Спечели двойна покана за уникалното ирландско шоу Linger с In Life TV и Жокер Медия!

03 май 2017

In Life TV и Жокер Медия ви дават възможността да се докоснете до изкуството на Ирландия, спечелвайки двойна покана за световноизвестната съвременна танцова продукция „Linger“. Шоуто идва в България благодарение на съвместните усилия на ирландската танцова компания Eriu Dance Company, Irish Dance Academy Sofia, посолството на Ирландия у нас и Derida Dance Center.

За да се включите сред участниците в играта, е нужно единствено да харесате страницата на In Life във facebook и да споделите поста за играта в профила си в социалната мрежа до 18 май. Ден по-късно, трима от участниците ще бъдат изтеглени чрез жребий и ще получат двойна покана за спектакъла.

linger-03

Официалната дата е 20 май, мястото – столичния Theatro, a у нас ще пристигне и легендарния артист Брендан Де Гали, който е бивш директор и солист на популярния спектакъл Riverdance, а понастоящем хореограф и артистичен директор на Eiru Dance Company.

В него зрителите ще могат да се запознаят и да се насладят на един уникален танцов синтез на два иначе далечни сами по себе си стила – на ирландския танц и съвременния танц – които обединени носят заряда и мощта на традиционното, но същевременно свободата и лекотата на съвременното. По този начин, в обединение с уникалната си музикална среда, представлението гарантира на аудиторията си богата гама от емоции, силна енергия и мощно сценично присъствие от страна на артистите.

„Linger“ е втората продукция от уникалното танцово изкуство на Ирландия, която ще присъства на българската сцена след многократните и уникални изяви на грандиозната продукция Lord of the Dance .

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)