Спечели двойна покана за концерта на френската легенда Шарл Азнавур в София!

16 ноември 2017

In Life и АРТ БГ са подготвили специална изненада за всички почитателите на качествената музика и особено на френската сцена. Предлагаме ви възможността да спечелите покана за грандиозния концерт на легендарния изпълнител Шарл Азнавур, който обещава невиждан спектакъл на 30 ноември в столичната зала „Арена Армеец“. Той е част от настоящото световно турне на певеца, което ще бъде и последно за кариерата му – неговото голямо „Сбогом“ със сцената.

За да се включите сред участниците и да имате шанса да се докоснете на живо до любимеца си, трябва единствено да харесате страниците на In Life и АРТ БГ във фейсбук и да споделите новината за играта на профила си в социалната мрежа до 28 ноември. Ден по-късно, чрез жребий двама от спазилите условията, ще спечелят двойна покана за феноменалното шоу на Шарл Азнавур, обещаващо да потопи повече от 5000 родени фенове в атмосферата на автентичния френски театър, наслаждавайки се на вечни класики като La Bohemme, Paris Au Mois D’aout, La Mamma и много други!

Снимка: АРТ БГ

Снимка: АРТ БГ

Иначе билетите за ексклузивния концерт могат да се открият в мрежата на Eventim на цени от 59 и 89 лв. и ВИП места от 150 и 200 лева. Тъй като местата са лимитирани, организаторите от АРТ БГ призовават за по-ранно закупуване.

На рекордната възраст от 93-години „френският Франк Синатра“, както често е наричан, е в невероятна форма и не е спирал да концертира през последните няколко години в най-големите световни зали с нестихващи овации от страна на публиката. На 24 август, Азнавур получи може би най-сериозното признание за изключителната си 70-годишна кариера – той стана първият френски изпълнител със звезда в Алеята на славата в Холивуд. Понастоящем Шарл Азнавур е и един от рекордьорите за най-дълголетен артист на съвременната музикална и театрална сцена.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)