poster Уиски Фест

Спечели двойна покана за култовия Whisky, Rum&Wine Master Fest 2018!

10 март 2018

Верни на традицията да изненадваме приятно зрителите и читателите си, лайфстайл телевизията на България In Life ви предлага възможността да спечелите двойна покана за едно от знаковите събития на родната спиритс сцена – Whisky, Rum&Wine Master Fest.

Уиски Фест2

Изложението, на което чрез пропуска си, ще имате възможността да дегустирате безплатно стотици видове маркови питиета, ще се състои на 23 и 24 март в столичния хотел „Маринела“.  Или както обещават организаторите, това ще е подслонът за всички уиски фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените питиета. Няма шега – ще е вълнуващо, интересно и адски вкусно!

За да се включите сред участниците в играта, е нужно единствено да харесате страниците на In Life и Уиски Феста, който тази година ще се състои за четвърти пореден път и да споделите новината за играта в профила си в социалната мрежа до 21 март. На 22 март трима от вас ще бъдат изтеглени чрез жребий, като ще получат покана за двама души, включваща както вход, така и консумация на предпочитани от тях питиета.

Уиски Фест 2018

На над 20 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални шотландски уискита, екзотични ромове и на над 20 маси чудни вина от България, Стар свят, Нов свят. Но не само – ще има и щедър избор от коктейли, ликьори, че и 60-годишно уиски! Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на добрата напитка е да сплотява. Всеки истински уиски и вино разбирач знае защо.

Уиски Фест4

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 +2 на брой. Там от първо небце ще научиш всички тайни на някои от емблематичните шотландски елексири, ще откриеш непознати вкусови хоризонти и ще разбереш как се случва магията.

Уиски Фест3

С две думи – ще станеш цял-целеничък уиски експерт. Защо +2, ами те са за търсачи на удоволствието от ръчно изваяните пури.

Уиски Фест

И докато сладко преглъщаш в очакване на най-приятния уикенд тази пролет – не забравяй основното правило на организаторите, а и на всеки истински уиски,//ром и вино// познавач – консумирай отговорно! Така ще ти е по-сладко.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)