mma5

Спечели двойна покана за уникалното ММА шоу SFC6: Warrior Honour с In Life!

31 декември 2017

In Life е приготвил една приятна изненада за всички почитатели на високия адреналин, спорта и емоциите като цяло. Предлагаме ви възможността да се докоснете на живо до едно от най-зрелищните събития в ММА средите у нас, за което отдавна се говори и в световен мащаб – Spartacus (SFC6), благодарение на организаторите от Combat Promotion.

MMA2

Престижният турнир се завръща ударно на 13 януари с шестото си издание в столичната зала „Арена Армеец“, на което ще бъдат показани над 15 двубоя в стил MMA и К1. По традиция, битките са съпътствани и с уникална шоу програма. За да станете свидетели на всичко това и да спечелите двойна покана, е нужно да се включите в играта ни, като харесате страницата на In Life във Facebook и споделите новината за играта в профила си в социалната мрежа до 11 януари. На 12 януари трима от вас ще бъдат избрани чрез жребий и ще имат възможността да се насладят на живо на уникалното събитие.

MMA4

Иначе ценителите на смесените бойни изкуства, ще имат възможността да станат свидетели, абсолютно на живо, на изключителни битки. Една от предпоставките за това са участниците от легендарната холандска школа Mike’s Gym. Предишното издание на турнира – SFC 5: Unbeatable Spirit пожъна изключителен успех в началото на месец юни тази година. Събитието се проведе на столичния площад „Батенберг“ и бе излъчено директно по световния канал MMA TV.

MMA3

Очакват се още състезатели от Холандия, Гърция, Германия, Чечня, Англия и Румъния. Сред българите, които ще премерят бойни техники на ринга са Даниел Илиев и Владислав Генов – добре познати имена в ММА средите у нас.

mma6

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)