Polaroid

Спечели маркови очила с In Life и магазина с най-голям избор за Polaroid за България!

15 януари 2018

Верни на традицията да изненадваме приятно зрителите и читателите си, лайфстайл телевизията на България – In Life и магазинът за най-голям избор на слънчеви очила Polaroid в София, ви предлагат възможността да се сдобиете с модел от едни от най-престижните и маркови очила.

Polaroid

За да се включите сред участниците в играта, е нужно единствено да харесате страниците на In Life и м-н Polaroid в социалната мрежа Facebook, да споделите играта в профила си и да напишете като коментар под нея, верен отговор на въпроса „На колко години е магазинът на Polaroid София, разположен на булевард „Патриарх Евтимий 10″.

Polaroid

Крайният срок е 4 февруари, а на 5 февруари двама от изпълнили горепосочените условия и отговорили правилно, ще спечелят ваучер от 100 лева за покупка на предпочитан от тях модел очила.

Магазин Polaroid отваря врати през април 1999г, като фирмен магазин на ВИП Трейдинг ООД – официален представител на Polaroid за България от 1993г до 2017г. В магазинa се предлага ексклузивно цялата гама на Polaroid – слънчеви очила, фотоапарати за моментални снимки и консумативи за тях.

Polaroid

От 2006г, с навлизането на цифровата фотография, магазинът се специализира в продажба само на слънчеви очила. През 2008, на същия адрес е открит още един магазин, като и в двете помещения се предлага основно марката Polaroid – пълната гама нова колекция и outlet.

Polaroid

През годините се специализира в предлагането на реномирани марки за поляризирани слънчеви очила. В него може да намерите пълната колекция на INVU и голяма част от колекцията на H.I.S. Също така се предлага изработка на диоптрични очила със стъкла на Rodenshtok и рамки на Polaroid.  Над 500 модела нова колекция и outlet!

TON_1559

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

  1. Към днешна дата магазинът е на 18 г., а след три месеца ще навърши 19 г.

  2. През април г. магазин POLAROID намиращ се на бул. Патриарх Евтимий №10 в София празнува своя 19ти рожден ден. Сега е на прекрасните 18 години :)

  3. магазинът е на 18 г., а след три месеца ще навърши 19 г.

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)