Снимка: Skinchoice.blogspot.com

Спечели модерна козметична терапия с In Life TV и Jewel Skin Clinic!

03 май 2017

In Life TV и Jewel Skin Clinic ви предлагат страхотната възможност да спечелите една от най-модерните козметични процедури – мезотерапия за изравняване на тена, която ще ви позволи да се гордеете със свежа и чиста кожа с равномерен тен.

За да се включите сред участниците, които ще имат шанс да се възползват от високоефективната терапия за отстраняване на нежеланата пигментация на кожата, съчетана с антиоксидантен и ревитализиращ ефект в популярната козметична клиника в София, е нужно единствено да харесате страницaта на In Life във facebook и да споделите публикацията за играта в профила си в социалната мрежа до 4 юни. На 5 юни един от вас ще бъде изтеглен чрез жребий и ще се сдобие със страхотна и сияйна кожа.

Снимка: Po-krasivi.net

Снимка: Po-krasivi.net

В състава на мезотерапията влизат витамин С и Кojic acid, които са известни като безопасни и ефективни изсветлители на кожата. Терапията съдържа също пируватна киселина, която има свойството да стимулира произвоството на колаген и фитинова киселина, която подтиска кожната пигментация. Не на последно място тя включва екстракт от листа на бяла черница, с доказани изсветляващи и антиоксидиращи свойства.

За да се постигне резултатът, а именно – сияеща и подмладена кожа без пигментни пета се препоръчва да се избягва излагането на слънце до 72 часа след процедурата. След това е небходимо да се вземат мерки за слънцезащита и нанасяне на слънцезащитен крем (SPF 50+) ежедневно, и на всеки 2 часа в случаи на продължително излагане на слънце.

Снимка: Skinchoice.blogspot.com

Снимка: Skinchoice.blogspot.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)