Руският цирк на лед

Спечели покана за шоуто „Зимна приказка“ на Руски цирк на лед с In Life TV!

02 декември 2016

In Life TV и BG Sound Stage ви дават шанс да прекарате няколко незабравими часа с най-доброто от цирковото изкуство и фигурното пързаляне. На 7 декември зала „Арена Армеец“ може да се окаже тясна за всички почитатели, които очакват с огромно нетърпение спектакъла „Зимна приказка“ на Руски цирк на лед, а ако и вие сте сред тях, то ви даваме възможност да спечелите пропуск за шоуто.

Руският цирк на лед

За целта е нужно единствено да харесате страницата на In Life във facebook и да споделите поста за играта на стената на профила си. На 6 декември трима от участниците ще бъдат изтеглени чрез жребий и ще спечелят по една двойна покана за представлението на „ледената магия“.

Всяка сцена на „Зимна приказка“ представлява вълнуващ миниатюрен спектакъл, за който се изисква специална подготовка и сценография. Така на талантливите артисти ще им се наложи да сменят над 300 великлепни сценични костюма!

Забележителният световен успех на „Руски цирк на лед“ се дължи най-вече на сложния синтез между фигурното пързаляне и омагьосващите трикове на цирковото изкуство. Трупата е първата по рода си в света и повече от 50 години впечатлява зрителите със своето майсторство, красота и прецизност.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)