яхта в Искър

Спечели разходка с яхта в язовир „Искър“ с In Life, Los Momentos Event Agency и Sail With Me!

28 май 2018

Лято е. Сезонът на почивките, отпуските, ентусиазма и доброто настроение… А какво носи по-добро настроение от слънцето, водата и адреналина? Отново ви изненадваме с поредната си страхотна игра, този път давайки ви шанс да се разходите с яхта из водите на язовир Искър – нещо, което ние неслучайно наричаме съвсем „различно преживяване“, просто защото имахме шанс лично да му се насладим и да усетим за какво става дума.

яхта в Искър

За да се включите в томболата, която ще даде шанс на един от вас да спечели двучасова разходка с кетъринг и напитки, е нужно единствено да харесате страниците на In Life , организаторите от Los Momentos Event Agency  и хората, отговорни за обучението от Sail With Me  и да споделите новината за играта в профила си във Facebook до 19 юни.

Яхта в Искър

Ден по-късно – на 16 юни един от спазилите условията ще бъде изтеглен чрез жребий и ще спечели ваучер за двама, с който да се наслади на едно неповторимо преживяване! Желаем ви успех! Иначе, самият язовир „Искър“ се използва за водоснабдяване на столицата ни и за производство на електроенергия. По брега му има разположени много места за отдих, както и голям къмпинг. Той е и любим риболовен обект на столичани. Особено в по-топлите месеци той се превръща в оживено място за любителите на природата и чистия въздух.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)