fisiosphere

Спечели революционна процедура за тяло APG Fisiosphere с Beauty Show Aesthetic Center и In Life!

16 ноември 2018

Верни на традициите си да изненадваме приятно читателите и зрителите си, ви предлагаме възможността лично да се докоснете до един от най-добрите козметични центрове у нас – Beauty Show Aesthetic Center, като спечелите пълна процедура за тяло APG Fisiosphere.

IMG_2418
Изключително ефективната терапия за борба с целулита се дължи на италиански патентован апарат, работещ с дуо-технология: вакуумен ендомасаж и пулсиращо магнитно поле и се предлага само и единствено екслузивно за България в Beauty Show Aesthetic Center.

IMG_2434
За да се включите сред участниците в играта, е нужно единствено да харесате страниците на Beauty Show Aesthetic Center и In Life във фейсбук и да споделите поста за играта в профила си в социалната мрежа до 14 декември.

IMG_2564
На 15 декември, един от всички, спазили горепосочените условия, ще грабне пълна процедура Fisiosphere (С времетраене от 90 минути). Желаем ви успех!

IMG_2556
А в случай, че искате да се запознаете по-детайлно защо APG Fisiosphere процедурата е сред най-ефективните терапии в битката с целулита, можете да го сторите ТУК!

IMG_3946
Подробна информация за цени, продукти, процедури и промоции можете да намерите на сайта на салона: www.beautyshow.bg на адрес:  Бул. Тодор Каблешков, бл. 19, сграда САНАРА, магазин 1, в социалните мрежи – Естетичен център Бюти Шоу и на телефони: 0888 484 699; 02 442 5450.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)