Кухня в рая

Спечели романтична вечеря с In Life TV в перлата на средиземноморската кухня – „Порто Малтезе“!

25 октомври 2017

Верни на мотото си да изненадваме приятно читателите си, телевизия In Life и ресторант „Порто Малтезе“ ви предлагат възможността за една незабравима вечер в най-добрия средиземноморски ресторант в София.

Porto Maltese

За да имате шанс да спечелите, трябва просто да харесате страниците на In Life и Porto Maltese във Facebook, както и да споделите поста за играта в профила си в социалната мрежа до 20.11.2017 година. Ден по-късно, един от вас ще бъде изтеглен чрез жребий и ще има възможност да се докосне с избран от него човек до едно от най-впечатляващите в кулинарно (и не само) отношение места в столицата чрез ваучер на стойност 200 лева.

porto2

А говорейки за „Порто Малтезе“ – ресторант, който вече вярваме, че ви е добре познат от шоуто ни „Кухня в рая“, не можем отново да не припомним, че това е място от друго измерение – несрещано досега в родните ширини: неповторим интериор с 360 градусова панорама на София, аромат на Средиземноморие, пресъздадено с уникални изказни средства, вкусовете на морските ширини пренесени чрез таланта на най-добрите готвачи…

Porto Maltese

Свежа храна, безкомпромисно качество на продуктите, елитни напитки, безупречен сервиз и атмосфера на приятелство – това е Порто Малтезе! Не пропускайте шанса да се докоснете лично до него, като участвате в съвместната игра на In Life и Porto Maltese. Желаем ви успех!

Porto Maltese
Porto Maltese

Porto Maltese

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)