Господари на ефира

Спряха „Господари на ефира“, Нова ТВ се отказа от шоуто

03 януари 2019

Едно от легендарните български предавания – „Господари на ефира“ изненадащо прекрати излъчване, три месеца преди да отпразнува 16-тия си рожден ден. Причината – договорът на шоуто с Нова телевизия, която бе негов дом в последните години, изтече на 31 декември, а от медията така и не подадоха сигнал, че желаят да продължат сътрудничеството.

Продуцентът Джуди Халваджиян разкри пред „24 часа“, че преговаря с няколко телевизии, които искат предаването, но все още не се е стигнало до договорка, а докато това се случи, екипът на „Господарите“ в пуснат в неплатен отпуск през месец януари.

Господари на ефира - Васил Василев Зуека и Митко Рачков
„Тъжно е, че телевизията, с която толкова много години работим заедно, ни остави в неведение до последния ден на договора. Затова и се принудих да пусна екипа в отпуск“, коментира той, добавяйки че в Новогодишната нощ, „Господари на ефира“ е надминала конкуренцията в лицето на „Комиците“ по bTV. Иначе шоуто, което се излъчваше по Нова ТВ всеки делник, действително отсъства от програмата за месеца, като на негово място се излъчват сериали.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)