Сребърният Life Ball: Многолик и цветен като самия живот

07 юни 2018

Многолик като самия живот, Life Ball отпразнува юбилея си по най- класния и същевременно цветен възможен начин, а ние бяхме там, за да ви направим съпричастни на Празника на живота, за да предадем посланията му, за да ви напомним, че сигурността, здравето, приемането, равноправието и свободата през 2018 не са даденост. Точно както не са били във времето на семейство Трап –героите от филма “Звукът на музиката” – творческата рамка за Life Ball 2018.

Филмът е нещо повече от световно известен мюзикъл, защото посланието за красота, обединение и любов, издигащи се високо над ужаса на войните, е вечно.

В събота, 2 юни, десетки хиляди се събраха във Виена около това мото и около призива за действие СРЕЩУ табуто на HIV и СПИН в обществото, срещу дискриминацията на болните в институциите и ЗА включване на имунния статус на човек в здравния картон като кръвната група.

Държавници, политици и хора на културата и изкуството застанаха за пореден път заедно срещу дискриминацията, ксенофобията, показвайки ни че можем да живеем, един с друг, а не един срещу друг.

Колективното „НИЕ“ в голямото общество е неделимо и включва всеки един от нас, това ни прави силни. Това означава, че можем да живеем както искаме и да обичаме, който искаме. Life Ball е колоритен и весел празник, който празнува колективното „НИЕ“ в общността всяка година. 

Именно така, в обединение, премина Сребърният Life Ball.

Днес, с удоволствие, ви представяме краткото ни промо, с което да повдигнем завесата към цялата екстраваганца на Празника на живота - Life ball 2018 – най-голямото благотворително събитие за борба със СПИН в света и един от основните генератори на средства за проекти за подпомагане лечението на СПИН, осведомяването и информирането на обществеността за риска от СПИН.

Очаквайте цялата история на семейство Трап през погледа на гости и организатори, такава, каквато я видя камерата на In Life от мястото на събитието до дни!

Вижте още: Сребърният Life Ball: Празникът на живота отпразнува четвърт век

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)